Kadans Community

De kracht van samenwerking

Kadans Community

We hanteren een proactieve benadering bij het opbouwen van onze community. Wij geloven namelijk dat de sleutel tot succes ligt in het creëren van een netwerk van mensen met gezamenlijke doelen en ambities. Onze gespecialiseerde gebouwen zijn niet alleen uniek in de ruimtes die we ontwerpen, maar het zijn de support en community in en rond het gebouw die het echt tot een omgeving maken waarin innovatieve organisaties kunnen floreren.

Ervaar een globaal bereik met een lokaal gevoel

Onze gebouwen zijn gelegen nabij toonaangevend onderzoek en talent. In samenwerking met gerenommeerde organisaties ondersteunen en versterken we het lokale innovatie-ecosysteem. We verbinden lokale science clusters in een waardevol globaal netwerk. Dit voegt een extra dimensie toe aan onze lokale clusters door mogelijkheden te bieden om in contact te komen met anderen uit ons internationale netwerk. Door onze locaties samen te brengen in één groot netwerk, krijgen onze huurders toegang tot talent, onderzoek en kapitaal. Kadans’ Global Connectivity benut de volledige kracht van ons netwerk van science clusters om de groei van onze huurders te ondersteunen.

The shared facilities, such as reception, restaurant, and meeting rooms are positioned centrally in the building. This creates an open community with the atrium as the connecting element between all users and visitors. In addition, we support our clients’ growth through our services and partners that provide easier access to talent, research and capital within the local proximity of the cluster, or with help from our global network. We take a pro-active approach to building our community. Whether you’re looking for R&D partnerships or financial investment, we connect you with the right people.

Events 

We willen verbindingen stimuleren om kennis en middelen te delen, zodat we gezamenlijke doelen kunnen bereiken. Dat doen we door actief mogelijkheden te organiseren voor onze huurders om elkaar te leren kennen. Onze business events zorgen voor sectoroverschrijdende kennisuitwisseling. Onze community events bevorderen een leuke en stimulerende werkomgeving. Van lokale evenementen tot internationale initiatieven, wij brengen organisaties met elkaar in contact. 

Community Platform

De Kadans Community app is dé plek om inzicht te krijgen in ons netwerk en alles wat het te bieden heeft. Hier kan je andere leden van de Kadans Community vinden, je inschrijven voor evenementen en activiteiten, op de hoogte blijven van nieuws binnen jouw sector of gebruik maken van verschillende diensten die onze partners te bieden hebben.

Business Development

Om het succes van onze huurders te stimuleren, biedt Kadans de ondersteuning van Ecosystem Managers. Met behulp van hun expertise nemen onze Ecosystem Managers écht de tijd om de business van onze huurders te begrijpen en ze in contact te brengen met de juiste organisaties. Door regelmatig contact kunnen ze gemakkelijk waardevolle verbindingen leggen en ondersteuning bieden bij het oplossen van uitdagingen waar onze huurders voor staan.

Ik wil meer
informatie