Over ons

Jouw partner in science

Kadans Science Partner

Kadans Science Partner richt zich op het samenbrengen van mensen om oplossingen te vinden voor ’s werelds grootste uitdagingen.

Door heel Europa hebben we een netwerk opgebouwd van huurders, partnerorganisaties en innovatieve denkers, actief in Life Sciences & Health, Food, Energy & Digital Economy. Allemaal vastbesloten om oplossingen te vinden voor de wereldwijde uitdagingen waar we vandaag de dag voor staan. Allemaal vastbesloten om een verschil te maken.

Daarom investeren, ontwikkelen en exploiteren we specialised assets om science clusters in heel Europa te versterken. Dit zijn niet zomaar standaard werkruimtes. We creëren omgevingen waarin wetenschappelijke organisaties kunnen excelleren. Specialised assets die zijn afgestemd op jouw behoeften en die toekomstige groei ondersteunen.

Binnen elk specialised asset en science cluster vind je organisaties van alle groottes, die jou kunnen helpen bij jouw bedrijfsgroei of je naar behoefte kunnen ondersteunen. Of je nu toegang nodig hebt tot talent, onderzoek of kapitaal, wij kunnen je in contact brengen met de juiste mensen in de juiste organisatie.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring

De specialisatie van Kadans Science Partner, opgericht in de jaren 90, begon pas echt in 2009 met de overname van BioPartner Center Wageningen, een organisatie opgericht in 2000 om de valorisatie van fundamenteel onderzoek op de Wageningen University & Research Campus te ondersteunen, wat ons eerste multi-tenant gebouw werd voor start-ups, scale-ups en corporate R&D’s. Sindsdien hebben we een veel breder aanbod samengesteld gericht op innovatie. In 2010 werd Kadans Science Partner opgericht om deze ontwikkeling te weerspiegelen en onze focus op kennisintensieve vastgoedinvesteringen in Nederland verder te laten groeien. Kadans opereert nu als een internationale leider in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Frankrijk en recentelijk Spanje en bedient meer dan 400 huurders binnen 27 science clusters in 6 landen.

Ondersteund door AXA IM – Real Assets sinds 2020, blijft ons netwerk groeien naarmate we meer locaties ontwikkelen en meer science clusters in heel Europa ondersteunen. Onze marktpioniersbenadering weerspiegelt Kadans’ doelstelling om in de nabije toekomst de Europese HUB te worden voor alle stakeholders in de life sciences sector.

Ik wil meer
informatie