Laat je inspireren tijdens diverse webinars die georganiseerd zijn door Health Valley Partners.

Ontdek als start-up of MKB’er kansen en bedreigingen in de Life Science & Health sector

Evenement informatie
Datum: dinsdag 26 mei
Tijd: 16:00 – 17:00 uur
Waar: Online

Ben jij met jouw bedrijf (net) werkzaam in de Medtech en/of Farma wereld en ben jij geïnteresseerd in wat de laatste ontwikkelingen in Nederland zijn op het gebied van genees- en hulpmiddelen? Waar liggen mooie kansen in en zijn dus mogelijk interessant voor jouw onderneming? Waar beweegt het, waar kun je inspringen, maar waar vooral niet? Axon Healthcare geeft speciaal en in begrijpelijke taal een webinar met de laatste trends en beleidsmatige ontwikkelingen uit de gezondheidszorg. Axon is de toonaangevende kennisleverancier binnen de branche en al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in informatiemanagement op het gebied van reporting en datamanagement.

Klik hier om je aan te melden

De Verordening betreffende medische hulpmiddelen, wat is de impact op medische software?

Evenement informatie
Datum: dinsdag 2 juni
Tijd: 15:00 – 15:45 uur
Waar: Online

Het van toepassing worden van de Europese Medical Device Regulation (MDR) heeft gevolgen voor fabrikanten, importeurs, distributeurs en afnemers van medische hulpmiddelen. Naast nieuwe kwalificatie en classificatieregels zijn ook de verplichtingen die voortkomen uit deze wetgeving strikter dan voorheen. Zeker voor fabrikanten van medische software is de impact aanzienlijk. Het in kaart brengen van de  toepasselijkheid van deze veranderingen is van groot belang voor iedereen die werkt met digitale medische hulpmiddelen. Health Valley organiseert daarom in samenwerking met haar partner Deloitte een webinar over dit thema.

Klik hier om je aan te melden

Informatiebeveiliging in MedTech en BioTech, wat is handig om te weten?

Evenement informatie
Datum: dinsdag 7 juli
Tijd: 15:00 – 15:45 uur
Waar: Online

Over informatiebeveiliging is binnen de MedTech of BioTech sector nog veel onduidelijk. Welke maatregelen moet ik treffen én wanneer is het voldoende? Wat is het belang van certificeringen en wat kan ik hier mee? Het is belangrijk om voldoende stil te staan bij dit thema. Health Valley organiseert daarom in samenwerking met haar partner Deloitte een webinar over dit thema.

Klik hier om je aan te melden