Iedere maand organiseert Health Valley bijeenkomsten voor organisaties rondom Life Science and Health. Noteer de volgende data in je agenda en laat je inspireren!

Realiseren van duurzame transities in de zorg

Datum: 2 december 2021

Tijd: 14:00 – 15:30 uur

Waar: Online

Coppa organiseert in samenwerking met KiemtKplusV,  PontesNL en Health Valley een sessie over het realiseren van duurzame transities in de zorgsector.
Waarom
Voor een toekomstbestendige gezondheidszorg zal op het gebied van duurzaamheid ook flinke stappen gezet moeten worden. Duurzame innovaties, gedragsverandering en circulair inkopen kunnen een belangrijke rol spelen in de transitie naar een duurzame bedrijfsvoering.
Voor wie
Voor iedereen die werkzaam is in de zorgsector en stappen wil zetten in duurzame transities, waaronder bestuurders, leidinggevenden, inkopers en toeleveranciers.

Implementatie van VR in zorg en welzijn

Datum: 15 december 2021

Tijd: 15:00 – 17:30 uur

Waar: Online of op locatie

We zien steeds meer toepassingen voor virtual reality in zorg en welzijn. Hoe zorgen we dat we deze toepassingen structureel kunnen inzetten en waar moet je allemaal aan denken als je VR wilt inzetten? Wie zijn de belangrijke stakeholders, welke belemmeringen zijn er en hoe kunnen we die samen weghalen? Wie gaat het betalen? Welke kennis heb je in je organisatie nodig om VR in te kunnen zetten? En wat verwachten we van de opleidingen of onderzoeksgroepen? Veel vragen waar we op in zullen gaan tijdens dit event.

iXperium Health (HAN), inMotion VR en Health Valley organiseren op 15 december 2021 van 15.00 tot 17.30 uur het online event Implementatie van VR in zorg en welzijn. Wij nodigen jou uit om hier aan deel te nemen. Het programma bestaat uit een combinatie van kennisdeling, panelgesprek, netwerken en een online markt waar ontwikkelaars VR-toepassingen presenteren.