Evenement informatie
Datum: vrijdag 8 januari
Tijd: 10.00 – 10.55 uur
Waar: Health Valley TV Online

Time to Unlock New Value! Reserveer vrijdag 8 januari 10.00 uur in je agenda voor een healthy, inspirerend en laid-back koffiemomentje met de ingrediënten: inspiratie, kennis, humor en snelheid!

Vanuit de enige échte Health Valley studio, daagt presentatrice Suzanne Verheijden in 55 minuten diverse tafelgasten uit, om hun mening te geven over: Is preventie beter dan genezen?! Het actuele thema waar iedereen vanaf nieuwjaarsdag mee bezig is. Maar wat gebeurt er eigenlijk allemaal op het gebied van preventie? Wat zeggen onderzoekers en zorgverzekeraars hierover? Hoe is onze gezondheid terug te zien in ons brein? En welke tools en diensten zijn er op het gebied van preventie in ontwikkeling of op de markt?

HVTV, dé leuke koffieautomaat gesprekken waar jij weer op wacht, gewoon bij jou thuis! In de uitzending gaat ze in gesprek met onder andere:

– Pim Assendelft: Hoogleraar Huisartsengeneeskunde en trekker onderzoek Preventie Samenwerkingsverbanden Radboudumc
– Suzanne van Pelt en Leonard Hofstra: Eigenaren Smart Vitaal
– Inhoudelijk deskundige project Healthy Brain

Discussieer mee, geef je mening en stel je vragen! Ben je ook aanwezig tijdens de tweede officiële Health Valley TV uitzending? Meld je dan snel aan!