Nijmegen, 6 juni 2023 – IWG gaat uitbreiden in bedrijfsverzamelgebouw 52Nijmegen. Kadans Science Partner en IWG hebben een langjarige overeenkomst gesloten voor de 17e verdieping van de markante toren ten behoeve van hun Regus vestiging.

Met de nieuwe huurovereenkomst gaat IWG in totaal ruim 1.300 m2 huren in 52Nijmegen. Daarnaast zal een grootschalige renovatie plaatsvinden om de verdieping weer helemaal up-to-date te maken.

Michiel Biermans, Real Estate Director bij IWG Nederland: “Onze Regus vestiging is gelegen op de 17e verdieping met een indrukwekkend uitzicht over Nijmegen. Steeds meer mensen omarmen hybride werken en verdelen hun tijd tussen werken op het hoofdkantoor, thuis en een professionele werkplek in de buurt. IWG investeert in professionele, flexibele werkplekken in de buurt van waar mensen wonen. 52Nijmegen is daar al jarenlang een goed voorbeeld van. Wij zijn daarom ook zeer verheugd met deze verlenging en vergroting van onze vestiging in 52Nijmegen.”

Pim van Os, Commercial Asset Manager bij Kadans Science Partner: “We zijn verheugd met de uitbreiding van de Regus vestiging en kijken uit naar de toekomstige ontwikkelingen op de 17e verdieping van 52Nijmegen. In het bijzonder bieden we een warm welkom aan de verscheidenheid aan ondernemers die hier de komende jaren hun werkplek zullen vinden.”

52Nijmegen

Met 86 meter en 18 verdiepingen is 52Nijmegen een echt herkenningspunt voor Nijmegen en omgeving. Dankzij de bijzondere knik van 52 graden in de gevel vormt 52Nijmegen een uitnodigend gebaar naar bezoekers en gebruikers. Gevuld met innovatie biedt 52Nijmegen ruim 25.000 m2 aan kantoren, laboratoria, ontmoetingsruimten en een uitgebreid restaurant. De begane grond werd het afgelopen jaar grootschalig gerenoveerd en officieel heropend door Burgemeester Hubert Bruls. 52Nijmegen staat in nauwe verbinding met de naastgelegen Novio Tech Campus, waar meer dan 75 organisaties zich focussen op technische ontwikkelingen zoals medische technologieën, semicon, chips, digital health en pharma.

Via 52Nijmegen krijgen huurders toegang tot de groeiende Kadans community, op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Door groeiende en gevestigde bedrijven samen te brengen, worden ontmoetingen en samenwerkingen gestimuleerd. 52Nijmegen maakt deel uit van het internationale netwerk van Kadans, dat al 27 science parken en campussen in Europa met elkaar verbindt.