Ben jij de startende  Marketing & Communicatie medewerker naar wie Kadans Science Partner op zoek is? Voor het waarmaken van onze groeiambitie en verdere professionalisering willen wij de organisatie op korte termijn versterken met een Marketing & Communicatie medewerker. Je komt te werken in het marketing & communicatie team en je zal zowel voor de Nederlandse als Europese markt werken.

In deze functie ga je het beleid voor marketing & communicatie opbouwen, vormgeven en uitvoeren. De focus ligt op het vergroten van de naamsbekendheid en de positionering versterken. Je maakt gebruik van je vaardigheden om content te creëren die onze unieke aanpak illustreert.

Functieomschrijving

Je bent in de functie van Marketing & Communicatie medewerker een echte verbinder, creatief, proactief, oplossingsgericht en initiatiefrijk. Je bedenkt nieuwe plannen en wilt deze ook graag uitvoeren. Daarnaast ondersteun je de directie en het commerciële team bij vraagstukken en projecten op het gebied van marketing en sales.

Bij ons werken enthousiaste professionals in een uitdagende en veranderende omgeving. Geen dag is hetzelfde en je komt met veel aspecten binnen Kadans in aanraking. Een flexibele opstelling en gezonde dosis aanpassingsvermogen is erg belangrijk.

Concrete werkzaamheden: Vanuit een M&C-beleid creëren van content, onderhoud van de website, ophalen van content bij huurders, het verzorgen van nieuwsbrieven en persberichten, opzetten en inzetten van social media, verbeteren van presentaties etc.

Eigenschappen voor de functie

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in marketing en/of communicatie;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in NL én EN;
  • Sterk analytisch inzicht;
  • Kennis van WordPress of CMS-systeem is een pré;
  • Een gedreven, flexibele, klantvriendelijke en no-nonsense persoonlijkheid;
  • Een enthousiaste, commerciële en zelfstandige houding.

Indien je vragen heb over deze vacature kun je contact opnemen met Wendy van Duijnhoven, w.duijnhoven@kadans.com of 06 82 90 05 29.