Onze organisatie groeit en we hebben plek voor een ambitieuze Medior Project Ontwikkelaar die met ons mee wil groeien. Binnen de groep Acqusitie en Ontwikkeling, word je onderdeel van een team dat nieuwe gebouwen initieert. Vanuit markt- en huurdersbehoeftes ontwikkel je nieuwe hoogwaardige en complex projecten of onderzoek je de mogelijkheden van herontwikkeling of acquistie van bestaande gebouwen.  De werkzaamheden zijn heel divers en je leert Kadans Science Partner op alle gebieden kennen. Ben jij de persoon die samen met onze ontwikkelmanagers en projectmanagers wil werken aan de huisvestingswensen voor onze huurders? Word dan onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

 • Je werkt aan verschillende soorten gebouwen, zowel qua type als qua fase waarin de ontwikkelingen zich bevinden. Je bent onderdeel van verschillende ontwikkel- en realisatieteams en werkt samen met de ontwikkelmanagers en projectmanagers aan de huisvestingswensen van onze huurders en toekomstige huurders.
 • Binnen de teams voer je diverse activiteiten uit zoals: verzamelen van marktinformatie, het opstellen van gebiedsverkenningen, deelname aan ontwerpsessies en workshops, maken van offertes voor huurders. Binnen de teams voer je zelfstandig deeltaken uit.
 • Je verkent de markt, verbetert presentaties, doet bestemmingsplanonderzoek, controleert huurdersplattegronden en houdt deze up-to-date.

Wat wij vragen

 • Minimaal een afgeronde vastgoed gerelateerde HBO opleiding;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in NL én EN;
 • Een gedreven, flexibele, no-nonsense persoonlijkheid met een enthousiaste en zelfstandige houding;
 • Minmaal drie jaar relevante werkervaring;
 • Je commerciële en communicatieve vaardigheden maken dat je zeer goed in staat bent om de vertaalslag te maken van de wensen van de gebruiker naar concrete planvorming (“je spreekt de taal van de klant”);
 • Kennis en ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van technisch complexe gebouwen;
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en toekomstgericht bouwen, kennis van Breeam is een pré;
 • Interesse en affiniteit met techniek.

Wat wij bieden

Een zelfstandige en afwisselende functie in een ambitieus team van vastgoedprofessionals met veel ruimte voor eigen initiatief. Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst bij Kadans een open en informele bedrijfscultuur. Als Medior Project Ontwikkelaar biedt Kadans jou de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Je krijgt de kans om door te groeien op het gebied waar je interesses en kwaliteiten liggen, zoals ontwikkeling, acquisitie, beheer of commercieel.

Als je inhoudelijke vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen met Johan van Gerven (j.gerven@kadans.com of 06 53 58 28 47).