Evenement informatie

Datum: Woensdag 14 april
Tijd:   11:00 – 12:15
Waar: Online

Op woensdag 14 april organiseert nlgroeit de ONDERNEMERSTOUR Brabant. Hugo de Koning (CEO YoungCapital) en Koen Wouters (CIO First Impression) zijn de gasten deze ochtend. Ze interviewen Hugo en Koen op het podium en geven jou volop gelegenheid om vragen aan hen te stellen. Schrijf je in om deel te nemen aan de livestream.

nlgroeit ONDERNEMERSTOUR Brabant

De nlgroeit ONDERNEMERSTOUR is een hybride bijeenkomst waarbij 25 ondernemers uit de regio Brabant kans maken om live aanwezig te zijn. De sessie zal ook te volgen zijn via een livestream waarbij kijkers vragen kunnen stellen aan Hugo en Koen. Tijdens dit uur met deze twee topondernemers krijg je waardevol advies en praktische tips om meteen mee aan de slag te gaan.

Hugo de Koning richtte in 2000 met Bram Bosveld StudentenWerk op, dat nu Young Capital heet. Ze zijn actief in zeven landen en hebben 30 vestigingen. Wekelijks detacheren ze tussen de 15.000 en 20.000 man.

Koen Wouters (40), Chief Inspiration Officer bij First Impression Audiovisueel. Wat 24 Jaar geleden begon vanuit een DJ hobby is ontwikkeld naar een bedrijf met 130+ Avonturiers dat zich richt op het creëren van beleving middels audiovisuele techniek. Door focus aan te brengen op merken en retailers is in de laatste jaren een scherpe groei ingezet op weg naar een ambitieuze doelstelling: toonaangevend wereldspeler zijn in het realiseren van audiovisuele experiences voor merken.

Deze bijeenkomst organiseert nlgroeit samen met ACT NOW en First Impression Audiovisueel.

Klik op onderstaand knop voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden.