Ben/wil jij op de hoogte zijn van de laatste marktontwikkelingen? Vind je het leuk om informatie te verzamelen en om te zetten naar bruikbare ideeën? Heb je behoefte aan een werkweek waar je veel verschillende projecten en afwisselende werkzaamheden tegenkomt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kadans Science Partner is een commerciële vastgoedorganisatie die zich richt op huisvesting van kennisintensieve bedrijven en instellingen. Denk hierbij aan laboratoria, cleanrooms en kantoren. Ben jij de persoon die samen met onze ontwikkelmanagers en projectmanagers wil werken aan de huisvestingswensen voor onze huurders? Word dan onze nieuwe collega!

Onze organisatie groeit en we hebben plek voor een ambitieuze (junior) Vastgoed / Research medewerker die met ons mee wil groeien. In deze rol houd je de laatste marktontwikkelingen in de gaten, verzamel en analyseer je belangrijke relevante informatie en ondersteun je het commerciële e/o project team. De werkzaamheden zijn heel divers en je leert Kadans Science Partner op alle gebieden kennen. Je werkt vanuit Haaren (N-B).

Wat ga je doen?
Wij hebben veel verschillende onderdelen in onze eigen organisatie en in je rol werk je met veel collega’s samen. Een greep uit de werkzaamheden:

  • Je zorgt dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en vertaalt deze naar bruikbare ideeën om de dienstverlening van Kadans naar een hoger niveau te brengen.
  • Je ondersteunt verschillende teams bij vraagstukken en projecten door het verzamelen van marktinformatie en opstellen van bijvoorbeeld gebiedsverkenningen.
  • Je verkent de markt, verbetert presentaties, doet bestemmingsplanonderzoek, controleert huurdersplattegronden en houdt deze up-to-date.
  • Je werkt samen met de ontwikkelmanagers en projectmanagers aan de huisvestingswensen van onze huurders en toekomstige huurders.

Wat wij vragen

  • Minimaal een afgeronde vastgoed gerelateerde HBO opleiding;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in NL én EN;
  • Een gedreven, flexibele, no-nonsense persoonlijkheid met een enthousiaste en zelfstandige houding;
  • Ervaring is geen must, we zoeken talent, inzet en vindingrijkheid!

Wat wij bieden
Een zelfstandige en afwisselende functie in een ambitieus team van vastgoedprofessionals met veel ruimte voor eigen initiatief. Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst bij Kadans een open en informele bedrijfscultuur. Als (junior) Vastgoed / Research medewerker biedt Kadans jou de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Je krijgt de kans om door te groeien op het gebied waar je interesses en kwaliteiten liggen, zoals ontwikkeling, acquisitie, beheer of commercieel.

Als je inhoudelijke vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen met Frank Pieterse (f.pieterse@kadans.com – 0411 625 625).