Evenement informatie
Datum:  Donderdag 23 april
Tijd:       15:00 – 16:00 uur
Waar:     Online

Na het succes van de eerste webinar betreffende “ondersteuning bij de gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers”, zal er op donderdag 23 april een vervolg webinar georganiseerd worden. Kadans Science Partner organiseert in samenwerking met Briskr partners Health Valley & SMB, voor al haar huurders en partners de vervolg webinar in de vorm van een vragenuur rondom dit thema.

De genomen maatregelen rondom de uitbraak van het coronavirus hebben verstrekkende gevolgen voor de bedrijfsvoering van vele bedrijven. En de omstandigheden voor de innovatieve start ups en scale ups zijn extra complex. Noodmaatregelen en steunfondsen worden volop geïntroduceerd, maar het is niet altijd helder wat de voorwaarden zijn. We kunnen ons voorstellen dat ondernemers met veel vragen (blijven) zitten.

Hetzelfde team van experts zal wederom beschikbaar zijn om uw vragen te beantwoorden:

  • Sandra Steinmaier: BDO
  • Jos Willemsen: Rabobank
  • Jos van der Wijst: BGLegal
  • Matthijs Buddingh’: gemeente Nijmegen
  • Theo Föllings: Oost NL (overbruggingsfinanciering voor startups) NEW!
  • Martijn Kriens (moderator): Briskr

De bedoeling is jullie wegwijs te maken in de regelingen die er zijn gemaakt om ondernemers te ondersteunen zoals; werktijdverkorting, fiscale regelingen, krediet en financiële aspecten, uitstel van betalingen gemeentelijke regeling. Ook horen we graag tegen welke andere problemen jullie aanlopen zodat we kunnen kijken welke andere ondersteuning nog mogelijk kan zijn.

Indien mogelijk ontvangen wij alvast jullie vragen via info@briskr.eu om ons beter te kunnen voorbereiden. Maar tijdens de webinar kunnen er via de functie questions ook (aanvullende) vragen gesteld worden. Als er heel veel vragen binnenkomen dan zullen er vragen gecombineerd worden. Vragen kunnen ook altijd nog achteraf beantwoord worden aan deelnemers.

De voertaal van de webinar is Nederlands en deelname is gratis.